MITI TEX KFT. - MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

A MITI TEX Kft. az Ügyfél elégedettségét választotta kizárólagos céljaként, megoldásként elsőrendű termékeket és szolgáltatásokat nyújtva számára, kifejezett és rejtett igényeihez igazodva.

E stratégiai választás a Minőségnek és a termékek Megbízhatóságának adott maximális prioritás biztosítása által válik valóra, mert meggyőződésünk, hogy ez a versenyképesség alappillére.

A MITI TEX Kft. meggyőződése továbbá, hogy termékeinek Minősége és Megbízhatósága a gyártási költségek, idők és a pazarlás csökkentésére folyamatosan összpontosító, szervezett folyamatok által biztosítható.

A MITI TEX Kft. céljai elérése érdekében az alábbi eszközöket tartja nélkülözhetetlennek:

  • Felelősen motivált személyzet bevonása, részvétele a folyamatokban minden szakmai szinten és területen. Az ember szervezetünk alapját képező legfontosabb és legértékesebb erőforrás.

  • A saját folyamatait az egyre inkább globálissá váló és határok nélküli világ elvárásaihoz igazítan képes Szervezet. Szervezetünk azt a célt tűzte ki maga elé, hogy létrehozzon egy folyamatosan fejlődő, megbízhatóságra, fenntarthatóságra építő Ügyfél/Beszállító kapcsolatot.

  • Hatékony kommunikáció

  • A Szervezet dolgozóinak állandó szakmai és módszertani képzése mely a személyzet bevonását eredményezi az összes szakmai folyamatba, beleértve a szervezést, műszaki- és termékszintű feladatokat, munka- és környezetvédelmet.

  • Az innovációra és a változásra irányuló szemlélet, mely megfelelő támogatást nyújt cégünknek a Termékkel kapcsolatos versenykihívások során; amely a teljes személyzet munkáját egységbe foglalja és kulcspontját képezi Cégünk imázsának.

  • Megfelelő műszaki állapotban tartott gépek rendelkezésre állása, igazodva a jelenlegi termékskálánkhoz, valamint ezen gépek technológiai berendezéseinek időszkos felülvizsgálata egy állandó, innovatív géppark biztosítása érdekében, mely a piaci elvárásokkal összhangban van.

  • Tényleges “Beszállítói rendszer” kialakítása egy olyan kiválasztott ipari partnerekből álló vállalatcsoport létrehozása érdekében, melyen belül megvalósulhat fejlődési és növekedési terveink megosztása és amely lehetővé teszi számunkra a szükséges színvonal elérését és céljaink életbentartását.